Lördag!

Imorse gick jag upp klockan 7… Vi hade pancake breakfast med fotbollslaget. Det var i en kyrka precis bredvid skolan. Frukosten var mellan 8-11. Jag och några andra hade passet 8:15-8:45… Vi serverade alltså gäster som kom, för att samla in pengar! Efter det gick vi till mellanstadie/lågstadie skolan bredvid och tittade lite på en match som dom hade där. Vissa var så sjukt små, typ 5 år haha.

Lite senare hämtade Jessica o Rachel upp mig och vi åkte till Boulder och till en te-fabrik. Märket är Celestial seasonings. celestial

Det kommer härifrån och är känt i både USA och i världen tydligen! Lite coolt att detta är den enda fabriken där te:et görs! Maskinerna är igång 24/7. Hemsidan: ”We serve more than 1.6 billion cups of tea every year, and we source more than 100 different ingredients from over 35 countries to create our delicious, all-natural herbal, green, red, white, chai and wellness teas”

http://www.celestialseasonings.com

Vi var inne på en typ 40 min guidad tur, där vi såg alla stora påsar och lådor med te och hur robotarna förpackar allt. Jävla fart går det med! Vi fick inte fota därinne tyvärr och vi behövde ha på oss hårnät hahah!

Sen åkte vi hem för lite lunch och vi spelade lite olika spel mm. På kvällen hyrde vi en film och tog det lugnt 🙂

IMG_4737 IMG_4733 IMG_4735 IMG_4744 factorytourspromo-celestialseasonings

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s