Lördag!

Jag vaknade hos Kris och vi åt lite flingor innan vi drog iväg till matchen! Det var hemmamatch som började kl 10 så vi samlades 8:45. Vi bytte om och värmde upp och sen var det dags att spela! Tyvärr så gick det käpprätt åt helvete.. Dom gjorde typ 7 touchdowns och vi gjorde 2… Spelade lite halvmycket men det var kul ändå!

Efter matchen så åkte vi hem till en kille i laget. För senare på kvällen så hade vi en chili-cookoff med laget och cheerleadersen och poms. Poms är typ cheerleaders fast inte lika bra haha, tror det är typ dom som inte kom med eller nåt.. Iallafall så åkte vi direkt efter matchen hem till en kille och gjorde chili. Dom säger bara chili men det är en maträtt med chili i om ni inte förstod! Vi gjorde två olika. Vi var där i 4-5 timmar innan vi åkte tillbaka till skolan för att bjuda på det.

IMG_5111IMG_5112

V-squad är för våran grupps huvudtränare (och min marketing lärare) heter Coach V (Vermillion)

Så jävla kul när vi skulle åka därifrån! Ingen av oss där hade bil, så vi trodde vi skulle få skjuts av mamman där. Så vi bär ut allt till bilen och hon säger ” åh så hjälpsamma ni är killar, tack så hemskt mycket.” Vi var 6 stycken. Då frågar hon om vi ska hem innan vi ska till skolan. Vi ba: nej, det är lugnt! Då tänkte vi alla precis hoppa in i bilen när hon stänger bakluckan och säger: Okej killar, vi ses där om några minuter då! Och sen går hon in och stänger dörren efter sig… Vi alla tittar på varandra och undrar om hon skämtade men det gjorde hon inte alls… Så vi började gå, det var dock riktigt kul för alla var så jävla irriterade… Men tillslut fick vi tag på en som hämtade upp oss och skjutsade oss till skolan. Vet inte riktigt hur hennes hjärnceller tänkte där för det var en bit till skolan!

I skolan så dukade alla upp sina maträtter och sen var det en tävling om vem som fick mest dricks. Det kostade inget att äta men man la dricks i den man gillade mest. Vi vann inte men våran Headcoach, Coach Senseney, sa i sitt tal i slutet att vår va bäst!!

Efter det så fick jag skjuts hem och vi i familjen tittade på Charlies änglar! 🙂

IMG_5113 IMG_5109

Luftballongerna är från när vi var påväg till skolan imorse! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s