Måndag!

Sjukt segt att gå upp 05:45 idag… Tog med många snooze innan jag gick upp! Väl i skolan gick allt finnemang! I fredags på Cateringen gjorde vi kanelbullar! Men dom ska ju jäsa, så dom fick jäsa över helgen och idag var det dax att grädda och äta :)) Dom gör dom dock med mycket mer brunt-socker än vi gör. Det blir lite annan smak + att dom har forsling ovanpå också! Men gott blev det iallafall!

IMG_5129

Resten av dagen flöt på as usual! På lunchen åkte jag och några amigos till Firehouse subs. Det är ett nyöppnat ställe som ligger rätt nära skolan. Det är ungefär 1 km dit, självklart kör alla bil dock… Men det är väldigt fräscht. Dom har taco bell, Good times, Noodles, Firehouse, Starbucks och massa fler restauranger där. Idag åt jag iaf en subs med meatballs i den! Fysatan va god den var! Titta bara på bilden nedan, ingen kan säga att det inte ser gott ut….

IMG_5130

Efter skolan var det som vanligt träning. Det var ganska fysiskt idag så man fick jobba lite… I helgen har vi våran näst sista match! Varsity har sin sista hemmamatch på fredag och den vill man ju såklart inte förlora… Efter hämtade Jessica upp mig och vi passerade King Soopers påläggen hem (mataffären) och köpte med oss 2 frysta pizzor hem för middag 😛

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s