Tisdag!

Idag var det minusgrader när jag väntade på bussen! -1!! Stod i bara en tjocktröja hehe, blev rätt kallt…

IMG_5191

Men dagen var iallafall kul idag! På cateringen så hade vi en sub. Inte en macka som man kan äta utan en substitute. Men idag gjorde vi pudding! Både choklad och vaniljpudding. När vi gjorde våran vaniljpudding och hällde i ägget det sista vi gjorde så blev det scrambled eggs haha. Egget stektes i puddingen för att de var för varmt… Haha så vi fick börja om igen! Men tillslut gick allt o äta, inte det bästa jag smakat men helt okej 🙂

I min marketing class förbereder vi inför torsdag!! Då ska vi ha en trick or treat Safe Night på skolan. Vi ska göra en Haunted Hallway för alla småbarn. Det ska också finnas spel o grejer och godis o sånt. Det är för alla 0-5 årskurs:are!

I min 8th period så körde vi badminton hela lektion.. 🙂

Denna vecka på fotbollen så är det typ Senior week. Så varje dag är det två seniors som är extra uppmärksammade. Efter träningen samlas alla och coacherna pratar om personen och en från Varsity laget har fått i uppgift att säga något kort. Idag så var det en riktigt skön person som faktiskt går på Peak to peak school men tränar med oss. Dom sa att han hade i sitt freshmen year och sophomore year haft de svårt eftersom han hade haft cancer. Tror nog att många blev lite chockade, iallafall jag för inte många visste det. Men det blev typ en helt annan stämning haha, riktigt svårt att beskriva men det var kul att höra allt om dom!

IMG_5192

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s